Vlammenwerper Elon Musk blijkt razend succes

Auteur: , 4 Reacties
Vlammenwerper Elon Musk blijkt razend succes

Iedereen wil 'm hebben.

Het begon als grapje, maar is inmiddels uitgelopen tot een succesvol product. De vlammenwerper van The Boring Company. Voor 500 dollar kun je het product reserveren via de site van het bedrijf van Elon Musk.

Het is geen goedkoop dingetje, maar dat kunnen fans blijkbaar niets schelen. De vlammenwerper is straks niet aan te slingeren. Het lijkt net of alles in goud verandert wat Elon Musk aanraakt. Via sociale media laat de Tesla CEO weten dat de 10.000 pre orders inmiddels gepasseerd zijn. 10k bestellingen van meer dan 500 dollar. En dat voor een simpele vlammenwerper met het logo van The Boring Company er op.

De autoriteiten kijken de ontwikkelingen met argwaan aan. Een ambtenaar uit Californië wil de vlammenwerper verbieden in zijn staat. Hij vindt het maar een gevaarlijk speeltje. En terecht natuurlijk ook. Wat gaan al die duizenden mensen met een vlammenwerper doen? Elon hint in elk geval naar een zombie apocalypse. Hij heeft zelfs zijn Twitter-biografie aangepast naar ‘zombie defender’. Oh, Elon..4 reacties

Ik durf de voorspelling wel aan dat verkoop aan en verzending naar de Nederlandse klanten er niet in zal zitten…
@rrrobert: En als het wel lukt kan het weleens zijn dat je een bezoekje thuis krijgt aangezien dit onder de Wet wapens en munitie valt.
Een wapen dat gebruikt kan worden voor bedreiging of afdreiging.
Is direct een strafbaar feit en als brave belasting betalende burger kan dat soms slecht uitpakken.
Moet je nou ‘ns kijken.. er is écht geld teveel zo te zien

En hij heeft wss op een saaie Zondag z’n PS4 aangezet, Destiny aangezwengeld en gedacht hebben; hey, dat wapen ziet er leuk uit, die ga ik verkopen!
@lekkaah: Mee eens, gaat nergens over.
Maar schijnbaar kopen mensen alles wat Musk op de markt brengt.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).