Vlogger vergiftigt zichzelf tijdens livestream

Vlogger vergiftigt zichzelf tijdens livestream
Dat was niet de bedoeling.

Livestreaming is niet alleen in Europa of Amerika een dingetje. In China is het bijna een aparte wereld. Sommigen Chinezen streamen dag in dag uit. Games, make-up of het dagelijkse leven. Deze mensen krijgen onder andere inkomsten van de kijker en grote bureau’s die achter de livestream-beroemdheid staan. Let wel: in China is er geen YouTube en dus heeft het Aziatische land een eigen industrie opgezet omtrent vloggen en livestreamen.

Zhang, een populaire vlogger uit het communistische land, maakt items hoe je gezond moet leven. Tijdens een livestream at de 26-jarige een agaveplant. Een aloë vera, volgens de dame. Later bleek dat ze een Agave Americana aan het eten was. Een giftige plant. Tijdens het streamen merkte ze dat er iets mis was. Opeens had ze het gevoel dat ze in brand stond en de stream werd afgekapt. Zhang kwam uiteindelijk in het ziekenhuis terecht.

In het ziekenhuis werd haar maag leeggepompt. Volgens de laatste berichtgevingen maakt ze het naar omstandigheden goed. De giftige plant die ze at leek erg op de ongevaarlijke aloë vera plant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *