Voel je oud na het zien van deze GameBoy-video

Gameboykid
De populaire ‘Kids React To’ videoserie op YouTube vraagt aan kinderen wat een GameBoy is. Kijk en huiver.

Een kleine groep kinderen met een leeftijd tussen de 6 en 13 jaar, krijgt de eerste GameBoy in hun handen gedrukt, vervolgens worden de reacties opgenomen. Een paar kids herkennen de antieke handheld van Nintendo nog wel, maar verbazen zich vooral over het gewicht en het logge design. Als ze het spel Tetris aangereikt krijgen begint de ellende pas echt.

“I kind of feel sad for the people in the past”, merkt een jongen op. Als je het ongeloof op de gezichten ziet zodra de hulpstukken (het vergrootglas) erbij worden gehaald, schrijf je je spontaan in voor de bejaardenbingo-avond. Je bent gewaarschuwd. Mocht je je na onderstaande video nog jeugdig genoeg voelen, zo reageerden ze op een Walkman.

[gv data=”0pCp8g-VjOs”][/gv]

Nog geen reacties

  1. Ik voel me niet oud maar ik vind het wel vreselijk dat kinderen zo weinig respect en begrip hebben voor oude spullen en de evolutie van dingen, en blijkbaar zo ontzettend verwend zijn. Zie ook de video over de draaischijftelefoon bijvoorbeeld.

  2. Ik voel me niet oud maar ik vind het wel vreselijk dat kinderen zo weinig respect en begrip hebben voor oude spullen en de evolutie van dingen, en blijkbaar zo ontzettend verwend zijn. Zie ook de video over de draaischijftelefoon bijvoorbeeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *