Voel je veilig op de fiets dankzij het laserlichtje van Blaze

Auteur: , 5 Reacties
Blaze laserlight

Fietsen tijdens de spitsuren kan linke soep zijn. Wij staan dan wel bekend als fiets-land, maar ook hier gebeuren er elk jaar genoeg ongelukken. Vooral in de donkere wintermaanden is het vaak raak. De Blaze Light moet ervoor zorgen dat fietsers meer opvallen in het donker.

Wat begon als een Kickstarter-project, is uitgegroeid tot een populair product. Het doel was namelijk om 25.000 pond binnen te halen, maar uiteindelijk schoot het bedrag door tot 55.000 pond. Niet verkeerd voor een fietslampje.

De Blaze Light beschikt over een enorm fel LED-lampje, maar dat is niet alles: de fietslamp projecteert de afbeelding van een fiets op het wegdek. Dankzij de projectie vallen fietsers vooral beter op wanneer ze in een dode hoek van andere weggebruikers zitten. Daarnaast hoef je niet bang te zijn dat de lamp er na een fikse regenbui mee ophoudt, hij is namelijk volledig waterproof.

Het laserlampje is vanaf nu te pre-orderen voor zo’n 135 euro. Orders worden naar verwachting in maart verzonden.5 reacties

€135 voor een voorlichtje
And very expensive.. Ben benieuwd hoe lang 1 batterij lading mee zal gaan.
Die emo muziek altijd bij die kickstarter projecten :’) Zo van jaaa koop dit lampje, dan is er geen honger meer en geen oorlogen. Koop nu!
@MLTB:
Haha klopt.
Vergeet de catchy gitaar muziek niet. Zijn ze ook wild op bij de meest overbodige kickstart projecten.
Wat dacht die vrouw toen ze dat rare ding aandeed en daarin een video ging maken…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).