‘Volgend jaar krijgen we CoD: Modern Warfare 4’

MW2
Zal het dan toch.

De multiplayer onthulling van Call of Duty: Black Ops 4 hebben we nog maar net achter de rug zitten. Toch is er nu al informatie naar buiten gekomen over het volgende deel, dat in 2019 zal verschijnen.

Het is koffiedik kijken hoe betrouwbaar de info is, maar volgens Matthew Harris van Gaming INTEL mogen we volgend jaar Call of Duty: Modern Warfare 4 verwachten. Voor diegenen die teleurgesteld zijn in de aankondiging van Black Ops 4 wellicht een hoopvol bericht. De Black Ops reeks begon sterk met een eerste deel maar ging, naar mijn mening, sterk bergafwaarts in kwaliteit naarmate de nieuwe delen uitkwamen.

De Modern Warfare-reeks heeft een belangrijk plekje in menig CoD-hart van gamers. Het eerste en tweede deel worden door velen gezien als de beste CoD-games. Deel drie was oké, maar niet zo leuk als de eerste twee delen. Het derde deel kwam zeven jaar geleden op de markt en sindsdien ligt de Modern Warfare-naam op de plank als het gaat om nieuwe delen.

Het gerucht komt niet uit de lucht vallen. Eerder kwam al naar voren dat een stemacteur zich mogelijk had versproken, door op zijn Twitter account te melden dat hij meewerkte aan MW 4. Of de game net zo tof gaat zijn als de vorige delen is afwachten. Computerspelontwikkelaar Infinity Ward, dat verantwoordelijk is voor de Modern Warfare-reeks, heeft de nodige interne ellende moeten verwerken de afgelopen jaren met rechtszaken en personeel die de firma verlieten tot gevolg. Echter, Laten we eerst Black Ops 4 afwachten en kijken wat ontwikkelaar Treyarch van deze game weet te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *