‘Volgend jaar ook randloze iPhone met 6,5″ display’

Auteur: , 3 Reacties
iPhone X

De iPhone X is nog amper te krijgen, maar de opvolging staat al klaar. In 2018 gaat Apple opnieuw drie nieuwe toestellen op de markt brengen.

Dat is althans de mening van de analisten van Nomura. Twee toestellen zouden voorzien worden van een OLED-scherm: de opvolger van de iPhone X en een grotere variant met dezelfde display. Die groeit dan wel van 5,8″ naar 6,5″. Ook nieuw: een variant met 512GB opslagruimte.

Qua design zou zo’n beetje alles bij het oude blijven. “Het gaat vooral om het optimaliseren van de techniek qua prestaties en kosten, dus verwacht geen grote veranderingen. We denken dat er een iPhone komt met 6,5″ OLED-scherm, die over dezelfde hardware beschikt als de normale variant, op ondersteuning voor een tweede simkaart na.”

Het derde toestel zou ook een randloos design krijgen, maar dan op basis van een goedkoper LCD-scherm. Dit toestel krijgt ook gezichtsherkenning, maar moet wat goedkoper in de markt gezet worden. Om kosten te besparen zouden de dubbele lens en Force Touch ontbreken.3 reacties

Mooi, geef geen reet om die opties, dus if the price is right..
Groter scherm, 512GB storage > 1800 euro ….
Ik ben benieuwd. Het jammere van de 8 en X vind ik toch wel die glazen achterkant. Het voelt gewoon goedkoop aan als een Samsung of Sony. Op zich niet verkeerd, maar voor de prijs wel. De iPhone 7 met de metalen achterkant (vooral de gitzwarte) ligt erg prettig in de hand en voelt echt goed aan. Toch wel een feature waar Apple goed in is. Met name de witte X en 8 voelen plastiekerig, vooral met die chromen randjes. Gelukkig bestaat de kans ook dat volgend jaar er weer een metalen variant bij komt.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).