Volledige ‘officiële’ lijst met specs Galaxy S20-serie gelekt

Alle specs van de aankomende Samsung Galaxy S20-serie op een rij.

Al weken kunnen Samsung-fans genieten van allerlei kleine stukjes informatie die naar buiten komen over de aankomende Galaxy S20-reeks. Maar nu is het afgelopen, want professionele lekker Ishan Agarwal heeft zojuist de specs van de hele Galaxy line-up gepubliceerd.

Het gaat hierbij om de 5G-varianten de van Samsung Galaxy S20, S20+ en S20 Ultra. De meeste van de reeds gelekte informatie klopt als een bus, wat verder suggereert dat we eigenlijk bijna exact weten wat ons te wachten staat binnenkort.

Alle S20-varianten worden uitgerust met een soepel 120Hz display, krijgen een stevige Exynos 990 processor en krijgen allemaal een zeer respectabele camera-setup. De megapixels van alle camera’s lijken ook overeen te komen met eerdere berichten, met uitzondering van het zoom-niveau waarover we eerder vandaag schreven.

In dit bericht beschrijven we dat de productie van de S20 is begonnen en dat er geen spraken zou zijn van 100x zoom. Dat is in principe ook zo, met uitzondering van de Galaxy S20 Ultra. Die zou namelijk wel zo belachelijk ver kunnen zoomen, in tegenstelling tot de nog steeds prima 30x zoom voor de andere twee varianten.

Samsung komt niet met andere grote verrassingen; de toestellen krijgen een behoorlijke batterij, hebben een solide hoeveelheid standaard opslagruimte (tot 1TB uitbreidbaar) en zullen geleverd worden met een IP68 rating.

Overigens kun je je wel nog afvragen waarom de 5G-noemer in de tabel vermeld wordt. Zowel de lekker als het medium dat de informatie exclusief lekt refereren alleen naar de Galaxy S20-serie zonder 5G-toevoeging. Het zou dus kunnen dat de S20-reeks standaard zal worden uitgerust met 5G-ondersteuning. Nog een paar weekjes wachten, dan weten we het zeker!

Bron: MySmartPrice
Render: CashCaro

2 reacties

  1. Ik zie het nu al gebeuren. “Ja, we brengen de gehele S20 lineup niet in Nederland uit omdat ze allemaal alleen maar met 5G geleverd kunnen worden, en dat hebben we in Nederland nog niet”. Da’s vaak de logica die ze dan gebruiken terwijl telefoons tegenwoordig makkelijk 3 a 4 jaar meegaan dus kom maar op met die 5G modellen! Future proof noem ik dat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *