Voor de echte fanboys: Tesla Powerbank

Tesla
Een must voor iedere Tesla-rijder.

Naast redelijk aantrekkelijke auto’s (met uitzondering van de Model X) maakt Tesla ook andere dingetjes. Deze nieuwe powerbank bijvoorbeeld, ontworpen door de Tesla Design Studio. Het kleine dingetje beschikt over een 3.350mAh batterij. Kenners hadden natuurlijk al gezien dat het ontwerp is geïnspireerd op de Supercharger. Het laadstation van Tesla.

Laden gaat middels micro-USB. Een laadindicator geeft aan hoeveel juice de powerbank nog heeft. Tesla heeft ook aan de Apple-gebruikers gedacht. De powerbank beschikt tevens over een Lightning-ingang.

De mobiele lader is te koop in de webshop van Tesla voor 45 dollar. Na de aankondiging was de powerbank in een mum van tijd uitverkocht. Wie nu een bestelling plaatst moet geduld hebben. Het bedrijf kan niet zeggen wanneer de eerstvolgende leveringen plaatsvinden. Klanten die een order plaatsen worden op de hoogte gehouden over de voorraad. Met een beetje geluk heb je de lader voor de kerstdagen in huis. Wat dat betreft is de lancering van deze powerbank marketingtechnisch briljant uitgedacht.

Tesla

26 reacties

  1. Wie nu een bestelling plaatst moet geduld hebben. Het bedrijf kan niet zeggen wanneer de eerstvolgende leveringen plaatsvinden.

    Tesla. Precies.

  2. Ik rijd zelf Tesla, maar deze Powerbank is wel voor de écht fanboys. Want 3,35Ah is gewoon weinig. Dat is iets van 1,5x een iPhone opladen.

    Hij is niet duur, niet goedkoop, maar blinkt ook niet echt uit. ‘Tesla Design’ klinkt een beetje als ‘Porsche Design’, naampje + logo er op, maar niet echt spannend.

    • @720s: USB-C is helaas nog niet zo erg ingeburgerd; er komen nog steeds bakken nieuwe Android telefoons uit met micro-USB 🙁 Deze lader is sowieso niet echt geschikt voor een high-end telefoon, want hij heeft geen Quick-Charge en laadt max met 1500mA; beetje moderne lader laadt tot 3000mA …

  3. Ik persoonlijk vind de Model X geen lelijke auto. Maar ik rij dan ook een Corolla Verso uit 2002. Ik ben er nog van gaan houden ook nog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *