Voorproefje: alles over de Huawei P30 en P30 Pro

Auteur: , Geen reacties
Lek: alles over de Huawei P30 en P30 Pro

Zo lek als een mandje.

Techfabrikanten zijn heel goed in het maken van gave producten, maar heel slecht in het geheimhouden van nieuwe projecten. We zagen het al bij Samsung met de Galaxy S10 en ook Huawei blundert keer op keer met de nieuwe P30 en P30 Pro.

Eén van de bekendste meesters op het gebied van lekken, Evan Blass, reageert op Twitter met de tekst “Not really even trying anymore, are they? #P30”. Oftewel, voor Blass was het heel makkelijk om, via zijn geheime bronnen, toegang te krijgen tot de laatste officiële informatie over de Huawei P30 en P30 Pro.

Nog voor de presentatie volgende week kunnen we nu al alles melden over de P30 en P30 Pro. De Huawei komt met een nieuwe 7nm Kirin 980 processor, vier camera’s op de achterkant en een vingerafdrukscanner die in het display is verwerkt. De P30 en P30 Pro lijken in eerste instantie sterk op elkaar, maar de Pro gaat net een stapje verder met een 10x hybride zoom lens wat nog mooiere foto’s moet gaan opleveren. De informatie moeten we nu nog met een korreltje zout nemen, maar je kunt er eigenlij wel vanuit gaan dat alles klopt.

Op de gelekte foto’s is te zien dat de P30 en P30 Pro in meerdere kleurtjes op de markt komen. Ook deze info was al eerder bekend. Een spraakmakende nieuwe kleur is de rode tint, die van onder naar boven van donker naar licht overloopt. Andere kleuren zijn zwart, lichtblauw en de bekende turquoise tint.

De nieuwe Huawei P30 en P30 Pro zal door het merk volgende week dinsdag officieel gepresenteerd worden tijdens een event in Parijs. Prijzen, beschikbaarheid en alle specs zullen we dan eindelijk horen over Huawei’s nieuwste.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).