Voorzie je iPhone van een e-ink display met deze case

Popslate
Onder de indruk van de Yotaphone maar kun je geen afstand doen van je iPhone? De smarthponecase van Popslate is een mooie middenweg.

Na een geslaagde crowdfundingcampagne in 2012 is de case van Popslate nu voor iedereen te koop. Er is nogal wat veranderd sinds we de case voor het eerst zagen. Zo communiceert het hoesje nu draadloos via Bluetooth met de iPhone en is er een versie voor de iPhone 6 gemaakt die destijds nog niet aangekondigd was.

Kies zelf de afbeelding
Voor 130 dollar kun je een e-ink case in huis halen, het 4-inch display heeft een resolutie van 240x400p. De ingebouwde 240mAh accu moet het hoesje zeven dagen van energie voorzien, daarna zul je hem via micro-USB op moeten laden. Via een speciale app kun je zelf kiezen om een afbeelding op het scherm te zetten.

Denk bijvoorbeeld aan een foto, de QR-code van je boarding pass of een simpel to-do lijstje. Ben je van plan om een afbeelding regelmatig te bekijken, en wil je zo lang mogelijk met je batterij van je iPhone meegaan? Dan is het wijs om hem even op de Popslate te zetten.

Bestel je eigen exemplaar voor de iPhone 5, 5s en 6 hier.
[gv data=”FEh7J9jjNHE”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *