Voorzie je smartphone nu al van Android O Pixel Launcher

 Voorzie je smartphone nu al van Android O Pixel Launcher
Maar dan wel via een APK.

Misschien heb je al gehoord van de nieuwste versie van Android of misschien nog niet. In ieder geval is de nieuwste versie nu al te downloaden en dat is deels te danken aan een brutale gebruiker van het XDA Developers forum. Het mooie is dat je de Android O Pixel Launcher APK kunt gebruiken voor een breed scala aan Android smartphones.

Maar het is alleen niet 100% gegarandeerd dat de APK op ook elke Android smartphone werkt.

Eigenlijk zullen de meeste Android telefoons geen gebruik kunnen maken van deze APK download. De smartphones moeten namelijk allemaal Android versie 6.0.1 Marshmallow op hun telefoon hebben staan. Dan pas is het mogelijk voor de launcher om geactiveerd te worden.

De launcher is heeft ook nog eens Pixel-specifieke features, die jij dus ook kunt krijgen als je telefoon nu gebruik maakt van Marshmallow.

Om de Android O Pixel Launcher te downloaden, moet je op de website van XDA Developers zijn. Daar kun je de APK vinden en downloaden.

Eerdere versies hadden wat problemen, maar de nieuwste versie werkt naar behoren op telefoons met Android Marshmallow. De APK zou het moeten doen zonder dat je je telefoon hoeft te rooten.

Overigens moet je er wel altijd rekening mee houden dat APK’s downloaden ook risico’s met zich mee kan brengen. (Via Slashgear)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *