Vouwbare Samsung-smartphone gaat 2.000 dollar kosten?!

Auteur: , Geen reacties
Samsung

Daarmee zou de smartphone een krankzinnige prijs krijgen.

De sky is de limit. Enkele jaren geleden had je een high-end smartphones voor ongeveer 700 euro. Vandaag de dag is een bedrag boven de 1.000 euro niet vreemd meer. In de categorie overtreffende trap doet Samsung er misschien nog wel een schepje bovenop. Dat denkt analist Park Hyung-woo van Shinhan Financial.

In de Korea Times valt te lezen dat de analist denkt dat de nieuwe vouwbare smartphone van Samsung in thuisland Zuid-Korea twee miljoen won gaat kosten. Dat komt omgerekend neer op ongeveer 1.850 dollar. Hyung-woo spreekt over een productiestart in november en een release in 2019.

Verder denkt de analist dat de vouwbare smartphone een 7.3-inch OLED-scherm gaat krijgen wanneer geopend en 4.5-inch wanneer gesloten. Prototypes worden door Samsung getoond op CES 2019 in Las Vegas, aldus Hyung-woo. Een lancering volgt mogelijk een maand later op het Mobile World Congress in Barcelona. Eerst is het de beurt aan een ander vlaggenschip van Samsung. Later dit jaar trekt het techbedrijf het doek van de nieuwe Galaxy Note 9.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).