Vrijwel zeker: Samsung Galaxy S10 in 3 varianten

Auteur: , Geen reacties
Vrijwel zeker: Samsung Galaxy S10 in 3 varianten

De keuze wordt reuze.

Samsung lijkt het aanbod van de Galaxy toptoestellen verder te gaan uitbreiden. Kijken we bijvoorbeeld naar de Galaxy S9 of Galaxy S8 dan zijn er twee smaakjes beschikbaar, maar voor de nieuwe Galaxy S10 kunnen we maar liefst drie varianten verwachten. Vorige week werd via een Duitse bron hier al over gesproken en nu laat ook de doorgaans betrouwbare analist Ming-Chi Kuo precies hetzelfde weten. De technische details komen eveneens overeen.

Volgens Kuo komt de Galaxy S10 er als 5.8-inch, 6.1-inch en als 6.4-inch smartphone op de markt. Voor ieder wat wils dus. De twee grootste toestellen zullen als ‘premium’ smartphones gepositioneerd worden met een pittig prijskaartje. De 5.8-inch zal de instapper zijn.

Naast grootte zullen er op technisch vlak ook de nodige verschillen zijn. Volgens het bericht krijgen de twee toptoestellen een OLED-scherm en het kleinste model een LCD display. Tevens krijgen alleen de duurste modellen een vingerafdrukscanner in het display verwerkt. Het goedkopere model krijgt een reguliere vingerafdrukscanner.

De verwachting is dat Samsung de nieuwe Galaxy S10 gaat aankondigen in de eerste helft van 2019. Mocht de berichtgeving kloppen, dan gaat Samsung mogelijk Apple achterna. De geruchten gaan dat Apple dit najaar ook drie iPhones gaat aankondigen. (via Business Insider)Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).