Vrouw van Jobs: “opzouten met nog een film over Steve!”

Steve jobs film
Steve Jobs, de film die vanaf eind oktober te zien is in de VS, is er niet gekomen zonder hakken of stoten. Laurene Powell Jobs was fel tegenstander van de komst van de (zoveelste) film over haar overleden man.

De weduwe van de Apple-oprichter zou Sony en Universal Pictures op het hart hebben gedrukt om te stoppen met de ontwikkeling van de film. Blijkbaar had de studio schijt aan Powell, want de film gaat er gewoon komen. Door te lobbyen bij Sony en Universal hoopte ze dat de film gecanceld zou worden. Blijkbaar had de weduwe er schoon genoeg van dat er docu’s en films over haar overleden man gemaakt worden.

Ondanks de acties van Powell zou Universal haar hebben uitgenodigd om de film te komen kijken. Ze weigerde. Toch hoeft ze zich niet zo druk te maken over de kwaliteit van de film. Dit keert lijkt de biografische setting over Jobs zijn leven niet zo tenenkrommend te zijn als bij de voorgaande film. Steve Wozniak aproves.

6 reacties

  1. Waarbij ik de film ‘Jobs’ onwijs gaaf vond, lijkt me deze nu helemaal niks. Die acteur lijkt voor geen meter op Steve, terwijl ze Ashton Kutcher bijna in een kloon hadden veranderd..

  2. Onzinnige glorificatie van een van de meest egoistische CEO’s van de afgelopen jaren, ik snap het echt niet. Sure het is een succesvol bedrijf, maar om er nu meerdere films van te maken alsof hij een of andere hoog geplaatste geestelijke was. Ik kan zo 10 mensen opnoemen die eerder een film verdienen en die nooit hebben gekregen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *