Vrouwelijke soldaten posten pics op Facebook, krijgen straf

Soldier babes
Vier vrouwelijke Israëlische soldaten hebben straf gekregen, nadat er foto’s van de dames in hun ondergoed op Facebook waren verschenen.

Via Facebook deelden de vrouwsoldaten een paar pikante plaatjes, inclusief een foto waarbij ze divers wapentuig in hun zachte handjes houden. Die plaatjes werden vervolgens gedeeld via sociale media. Vooral dat laatste was geen hele handige actie, aangezien Israëlische legerbases sinds kort een verbod kennen op sociale media.

Het geheel is wel wat tegenstrijdig, aangezien Israël ook tradities kent waarbij men naakt poseert zodra de militaire opleiding is voltooid.

De betreffende foto’s zijn inmiddels verwijderd. Al zwerven er nu een aantal plaatjes over het interweb, sommige gecensureerd, al is niet duidelijk of het hier gaat om de betreffende dames. De vrouwelijke soldaten zijn inmiddels gestraft vanwege dit onbetamelijke gedrag, zo liet de Israëlische Defensie gisteren weten. Wat de straf precies inhoudt is helaas niet bekend, suggesties zijn welkom! (via nydailynews.com)

Moonshine

Israeli death squad
Israeli death squad

9 reacties

  1. Ik kan deze lolslipjes waarderen. Het is natuurlijk niet netjes en beschimpt natuurlijk de goede naam van het Israëlische leger maar ik vind ’t wel een lekkere ” in your face, vrouwenondrukkende palestijnen” actie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *