Waan je als Walter White in deze nieuwe update van Forza 6

Pontiac Aztek
Een nieuwe downloadbare car pack voor Forza 6 brengt een bijzondere auto met zich mee. You and I should partner up..

De racegame voor de Xbox One krijgt regelmatig downloadbare car packs. Een (betaalde) uitbreiding voor de game die diverse nieuwe auto’s toevoegt. Het nieuwste downloadbare content (DLC) pakket is de Alpinestars-pack. Deze voegt zeven nieuwe auto’s toe aan de game.

 • Mercury Whistler Radar Cougar XR-7 nr. 15 uit 1990
 • Sunbeam Tiger uit 1967
 • Ford Riley Daytona Prototype nr. 02 uit 2015
 • Alfa Romeo Milano Quadrifoglio Verde uit 1992
 • Toyota Corolla SR5 uit 1974
 • Subaru SVX uit 1996
 • Pontiac Aztek uit 2005

De Aztek is natuurlijk de meest opvallende toevoeging. De auto geniet een iconische status dankzij de hitserie Breaking Bad. De Alpinestars-pack kun je per direct downloaden voor 6,99 euro.

Alfa Forza 6

50 reacties

  • @bamihap: ja gaat echt nergens meer over… eerst koop je een spel voor 60 euro, vervolgens moet je betalen om online te kunnen gamen en daarna komen dit soort betaalde updates… de auto’s worden wel in het spel gezet… maar als je dan wil kopen in het spel… dient er eerst even afgerekend te worden met echt geld… allemaal geldklopperij… dit is 1 van de redenen waarom ik een ps4 heb gekocht ipv de xdoos… geld betalen voor een game is geen probleem… maar door dit soort updates lijkt het steeds meer op een freemium spel.. en dat haat ik

  • @bamihap: het is inderdaad een hoop geld om elke keer een uitbreiding te doen. Maar misschien vergeten we nu dat de ontwikkelaars ook klauwen met geld aan de fabrikanten betalen voor licenties om de auto’s in het spel te gebruiken…

 1. Gelukkig bij release de ultimate edition gekocht. Blijft een legendarische race serie met relatief vaak uitbreidingen en updates. Waar blijft sony’s antwoord op hun nextgen?

 2. Ik heb hem ook, wat een verschrikkelijke auto is die Aztek. Gelukkig maakt de 75 Milano een boel goed! Wat mij betreft hadden ze qua auto’s beetje Forza 4 aangehouden, daar zat een berg leuk spul in, zeker na de DLC’s.

 3. Haha ik heb die Aztek al in Forza6, volledig omgebouwd naar achterwiel aandrijving, 5.7 V8 er in, volledig gestript, rolkooi, racing slicks en nog wat motoris he poespas en racen maar! Eerste race online met de Aztek en meteen eerste haha

  • @Razor: klopt, ik las dat er een Porsche Expansion pack komt met 20 Porsches en extra races en dergelijke. Kost wel weer 20 euro dus een Season Pass is zeker aante raden.

 4. Toch maar even de Xbox One halen (en dan meteen de duurste versie van Forza 6, zit volgens mij alle DLC bij plus wat bonusspul zodat je uiteindelijk toch goedkoper uit bent).

  Ik was altijd een groot fan van de Gran Turismo series, met name 2, 3 en 4 heb ik helemaal grijs gespeeld, maar na 5 en 6 ben ik er wel een beetje klaar mee: veel te veel niet-premium wagens, nadruk nog altijd te veel op Japanners en het geluid is niet al te best. Daarbij duurt het veel te lang voordat er weer een opvolger komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *