Waan je Fernando Alonso met de HTC Vive Pro McLaren Edition

Auteur: , 1 Reactie
HTC Vive krijgt speciale McLaren-editie

Altijd al willen voelen hoe het is om een Formule 1-coureur te zijn? HTC en McLaren brengen die droom weer een stapje dichterbij.

HTC en McLaren werken al een tijdje samen, dus het was niet de vraag of, maar wanneer er een speciale uitvoering van de Vive VR-kit op de markt zou komen. Dat is nu zover met de Vive Pro McLaren Limited Edition: een Vive Pro, maar dan voorzien van oranje accenten, zoals we die kennen van de McLaren-bolides.

De set gaat 1549 dollar kosten en dat is flink duurder dan de reguliere Vive Pro. Daar krijg je wel twee dikke games voor terug. Allereerst de rFactor 2 McLaren Edition, een serieuze racesimulator die voor deze gelegenheid is volgepropt met extra McLaren-bolides. Onder het aanbod ook een aantal ‘oudjes’ en die zien er toch wel heel erg dik uit.

De tweede game is de McLaren Garage VR Experience. Hierin mag jij aan de slag als McLaren-monteur en ben je verantwoordelijk voor het wisselen van de banden. Je kunt het opnemen tegen de rest van de wereld, dus je hebt snel genoeg in de gaten of je het in je hebt om het ooit tot in de echte pitstraat te schoppen.1 reactie

Leuk hoor, alleen jammer dat je geen enkele race kan uitrijden ivm motorpech…..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).