Waar blijft de Oreo-update voor de Galaxy S8?

Auteur: , Geen reacties
Android

Geduld.

Geduld is wat veel Samsung Galaxy S8-gebruikers moeten opbrengen, want de Zuid-Koreaanse techgigant is niet haantje de voorste als het gaat om het adopteren van grote updates. Terwijl diverse smartphones al aan de slag kunnen met Android 8 Oreo, werken Galaxy S8-gebruikers nog steeds met Marshmallow. Overigens brengt het techbedrijf wel nog gewoon reguliere updates naar de smartphone.

Er lijkt licht aan het einde van de tunnel te komen. In het najaar van 2017 werd bekend dat er beta tests plaatsvonden en nu is duidelijk geworden dat de laatste update eind deze maand zal worden uitgerold naar testers. Dat zou Samsung hebben gecommuniceerd naar de proefkonijnen, aldus SamMobile.

In een statement zegt Samsung er alles aan te doen om Oreo deze maand af te hebben. Het is echter geen garantie dat de update binnen enkele weken ook naar reguliere gebruikers gaat komen. Zo werd een datum nog niet genoemd. Met deze uitspraak moeten Galaxy S8-gebruikers nog even de hoop vasthouden. Het feit dat de laatste testversie deze maand zal worden uitgerold is in elk geval goed nieuws.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).