Waarom Bitcoin Cash in waarde omhoog schiet

Bitcoin
De afgelopen dagen is er sprake van een flinke stijging.

Bitcoin Cash, een afsplitsing van daddy Bitcoin, is momenteel lekker bezig. Sinds enkele dagen is er een onafgebroken stijging gaande. Vorige week woensdag begon het positieve geluid voor Bitcoin Cash en vandaag, bijna een week later, zit de munt nog steeds in de lift.

Op 18 april had de munt een waarde van ongeveer 750 dollar. Op het moment van schrijven bedraagt de waarde 1.400 dollar. De stijging heeft vermoedelijk te maken met een aanstaande splitsing die op de agenda staat. Op 15 mei zal Bitcoin Cash een afsplitsing krijgen. De nieuwe coin Bitcoin ABC zal dan het licht zien. De verwachtingen liggen hoog en investeerders lijken te willen meeprofiteren van de hype die nu gaande is.

Met de huidige koers lijken voorspellingen van eerdere analisten dichterbij te komen. Sommigen spraken vorig jaar uit dat 2018 het jaar van de altcoin zou worden. Alternatieve coins zouden de Bitcoin gaan voorbijstreven in waarde. Ter vergelijking, de Bitcoin is op dit moment bijna 9.000 dollar waard. Bitcoin Cash heeft dus nog even te gaan, maar niets is zo veranderlijk als het weer cryptocurrency. De inhaalslag kan in een mum van tijd plaatsvinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *