Waarom cheaters Call of Duty: WWII links moeten laten liggen

Call of Duty: WWII
Sledgehammer Games neemt geen halve maatregelen.

Hackers en valsspelers zijn een ware plaag in online games. Vooral de PC staat bekend als een paradijs voor cheaters die niets liever willen dan iedereen z’n dag te verpesten. Call of Duty is een van de populairste, zo niet dé populairste gameserie die het meeste te maken heeft met valsspelers. Ook in de Call of Duty: WWII open bèta waren er tekenen van valsspelers.

Soms zo erg dat gamers meldden dat de complete beleving teniet gedaan is door deze personen. Vandaar dat Sledgehammer Games heeft laten weten dat het keihard op gaat treden in de officiële PC-versie van Call of Duty: WWII. Door anti-cheat en anti-hack maatregelen te nemen, hoopt het bedrijf dat een nieuwe catastrofe uitblijft:

Sadly, there are always those who aim to spoil the fun, even in a beta. We have yet to deploy the suite of anti-cheat/hacking technology we will use when the full PC game is live. We take a level playing field extremely serious and will monitor and react to this as a top priority on an ongoing basis.

Hopelijk werken de maatregelen van Sledgehammer Games ook goed in de uiteindelijk versie. Vanaf 3 november ligt Call of Duty: WWII in de winkelschappen voor de PS4, Xbox One en PC.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *