Waarom de OnePlus 5(T) sneller updates gaat krijgen

Auteur: , Geen reacties
OnePlus

Top!

Android-toestellen willen nog wel eens wat trager zijn in de adoptie van nieuwe updates. In een antwoord daarop kwam Google met Treble. Een platform die het mogelijk maakt dat updates sneller naar Android-toestellen komen.

Nu is bekend geworden dat OnePlus onderdeel gaat worden van Treble met de OnePlus 5 en de OnePlus 5T. De ondersteuning gaat van start in de laatste beta van OxygenOS. Deze beta is voor beide toestellen tegelijkertijd uitgebracht. In eerste instantie zou OnePlus geen onderdeel worden van Treble, maar op die beslissing is het smartphonebedrijf teruggekomen.

Met Treble heeft Google een mooi en goed initiatief op touw gezet. Dankzij dit platform hebben toestellen als de Sony Xperia XZ2 en de Xiaomi Mi Mix 2S toegang tot bijvoorbeeld de Android P beta. Voorheen was dit niet mogelijk en was Android vooral een feestje van Google. De nieuwe OnePlus 6 was al reeds verbonden met Treble. OpenBeta 13 voor de OnePlus 5 en OpenBeta 11 voor de OnePlus 5T zijn nu verkrijgbaar als download.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).