Waarom deze fan Avengers: Endgame 116 keer heeft gezien

Auteur: , Geen reacties
Waarom deze fan Avengers: Endgame al 116 keer heeft gezien

Dan moet je wel een echte fan zijn.

Avengers: Endgame is de laatste film in de Avengers-reeks en tevens de langste Marvel-film ooit. De titel duurt maar liefst drie uur! Een lange zit, maar voor de meeste fans vlogen die drie uur in de bioscoop voorbij. Dat zal anders voelen als je de film voor de tweede keer gaat kijken. Of de derde keer, of de vierde keer..

Een fan maakte het wel heel bond. De 30-jarige Agustin Alanis uit Riverview, Florida heeft Avengers: Endgame inmiddels 116 keer bekeken. Dat is ruim 348 uur aan film. In gesprek met CNET zegt de 30-jarige het oude record te willen verbreken. Eerder dit jaar was er een fan die Avengers: Endgame 106 keer had gezien. Dat record is nu verleden tijd.

Zijn poging zit er nog niet op. Pas bij 200 keer is Alanis van plan te stoppen met kijken. Dan moet het feit ook vastgesteld worden als een Guinness World Record en zit het er op voor de Amerikaan. Overigens is Alanis in geen enkele keer van die 116 kijkbeurten tussendoor naar de WC geweest. Daardoor is geen seconde van een scène gemist en heeft hij de film echt zo vaak legitiem uitgezeten. Om tot die 200 keer te komen bezoekt de Amerikaan minimaal twee keer week de bioscoop en nog een aantal keer in het weekend. Succes..

Lees ook: Koop de Power Gauntlet uit Avengers: Endgame!Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).