Waarom een iPhone geen goede bedpartner is

Auteur: , 1 Reactie
iPhones zijn een slechte bedpartner

Ze brengen niet het vuur waar je 's nachts op zit te wachten.

Smartphones en mensen zijn vrijwel onafscheidelijk van elkaar. Tegenwoordig doen we niets anders dan naar dat haarscherpe beeldschermpje koekeloeren: even snel het o zo betrouwbare Facebook-nieuws checken, WhatsAppen met vrienden, video’s bekijken, you name it. Ook in bed vermaken we er ons uren mee, alhoewel dat laatste deze iPhone-gebruikster een flinke brandplek opleverde.

De Australische Melanie Tan Pelaez kon na een avondje slapen op haar iPhone meteen door naar de dokter. De iPhone 7, die in de oplader zat ’s nachts, heeft haar tweedegraads brandwonden bezorgd door middel van oververhitting. Melanie geloofde pas dat het van haar smartphone afkwam na de brandwond te vergelijken met de afmetingen van het toestel.

Apple heeft inmiddels contact opgezocht met de vrouw om het incident verder te onderzoeken. Waarschijnlijk is het toestel tijdens het opladen in zo’n benarde toestand gekomen dat de hitte niet snel genoeg weg kon.

Het is echter verre van origineel dat een smartphone tegenwoordig heet wordt, begint te branden of zelfs explodeert. Daar weten ze ook bij Samsung alles van met hun licht ontvlambare Note 7. Wij leggen ons toestel voortaan in ieder geval veilig op een kastje of iets dergelijks…1 reactie

Omdat je na 1x schroeien natuurlijk niet gelijk wakker wordt… geloof er niks van

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).