Waarom Frozen 2 drie maanden eerder naar Disney+ komt

Auteur: , Geen reacties

Je kunt straks vervroegd de nieuwe film Frozen 2 kijken. Dit is waarom.


Vorig jaar verscheen Frozen 2 in de bioscopen. Er zit altijd een lange periode tussen een release in de bioscoop en de release op DVD/streaming. In eerste instantie zou Frozen 2 pas deze zomer op Disney+ verschijnen. Daar komt het Amerikaanse bedrijf nu op terug.

Disney heeft besloten om Frozen 2 drie maanden eerder uit te brengen op Disney+. De film is in sommige landen al vanaf zondag te bekijken. Het Amerikaanse bedrijf heeft deze beslissing genomen naar aanleiding van het coronavirus. Omdat meer mensen dan gebruikelijk thuiszitten probeert Disney het beste van de situatie te maken.

Frozen 2 verschijnt zondag voor Amerikaanse abonnees op Disney+ in HD-kwaliteit. Vanaf dinsdag 17 maart is de film ook te zien voor abonnees in Canada, Nederland, Australiƫ en Nieuw-Zeeland. Per dinsdag is de film tevens te zien in Ultra HD.

De film verscheen vorig jaar november in de bioscoop. Frozen 2 was goed voor een wereldwijde opbrengst van bijna 1,45 miljard dollar.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).