Waarom heeft Negin uit Almere ruim 2,5 miljoen volgers?

Auteur: , 4 Reacties
Negin Mirsalehi

Deze fashionblogger heeft meer volgers dan de meeste BN'ers.

Het is slechts weinigen gegeven serieuze pegels te verdienen op social media. Maar Negin Mirsalehi zou naar verluidt tussen de 3000 en 4000 euro per productpromotie verdienen, hoewel ze daar zelf niets over kwijt wil.

Negin heeft een populair fashionblog, neginmirsalehi.com. Haar Instagram-pagina staat vol met foto’s van Negin in de nieuwste kleren op exotische loccaties. Op kosten van haar adverteerders reist ze van het ene fashion-evenement naar het andere, overal ter wereld.

Met adverteren op Instagram wordt steeds meer geld verdiend. Tegenwoordig zijn er zelfs bedrijven actief die instagrammers aan merken koppelen, zoals InstaCreators. Dat bedrijf noemt Mirsalehi ‘de enige Instagramsuperster in Nederland’. Van de zomer kreeg ze haar 2 miljoenste volger, maar inmiddels zit ze dus al op 2,5 miljoen (daarmee blijft ze overigens wel ver achter bij de Kim Kardashians en Taylor Swifts van de wereld). Waar die volgers nu precies vandaan komen? Dat laat zich maar moeilijk verklaren. Maar ook weer niet zo moeilijk als bij Enzo Knol.



4 reacties

Nou hallo zeg, ik vind het niet zo gek. *doet volgen
Inderdaad niet vreemd. Ziet er goed uit dat vrouwke.
Heerlijke dame hoor.
Hahaha en bovenstaande 3 reacties zijn de reden van die 2,5 miljoen volgers. 1 miljoen fashionista’s en de rest gewoon geilneven..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).