Waarom je de mooiste Galaxy Note 8 (nog) niet kunt kopen

Auteur: , Geen reacties
Galaxy Note 8 Olympische editie

Die verdomde olympische atleten ook...

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat de Olympische Spelen van start zijn gegaan in Pyeongchang, gelegen in Zuid-Korea. ‘Daar moeten we iets mee doen!’, zullen ze bij Samsung hebben gedacht. De thuishaven van de Olympische Spelen is namelijk ook het thuisland van de wereldberoemde smartphonefabrikant. En zo beschikken 4.000 sporters ineens over een gloednieuwe Galaxy Note 8.

Niet zomaar een reguliere Galaxy Note 8, maar een speciale Samsung Galaxy Note 8 Winter Olympics editie. Dit bloedmooie apparaatje is voorzien van een witte achtergrond (verwijzend naar de winterse omstandigheden), inclusief gouden accenten en een speciaal olympisch thema op de phablet.

Galaxy Note 8 Olympische versie

Voor de Olympische Spelen zijn er 4.000 van deze speciale toestellen geproduceerd. Paralympische atleten krijgen een ook een speciale Galaxy Note 8 versie met het Paralympics-logo. De Olympische Spelen zijn bij uitstek geschikt voor een beetje Samsung-reclame, aangezien er dagelijks miljoenen kijkers zijn.

Helaas is de speciale Galaxy Note 8 editie nog niet te koop voor gewone consumenten. Bovendien is het niet bekend of dit ooit gaat gebeuren. De speciale Galaxy S7 Edge-versie voor de Zomerspelen van 2016 in Rio de Janeiro was wel nog in de verkoop gegaan voor 100 dollar meer dan de reguliere adviesprijs. Er is dus nog hoop!Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).