Waarom je de Nintendo Switch niet moet customizen

Nintendo Switch
Een leuke faceplate plaatsen zoals op je PS4 of Xbox One is niet aan te raden.

De Nintendo Switch is gisteren officieel in de verkoop gegaan. Hoewel het apparaat er van zichzelf prima uitziet, zijn er natuurlijk altijd mensen die hun speeltje willen personaliseren. De Switch neem je immers overal mee naar toe, waardoor je er waarschijnlijk vaak mee gezien wordt. Makkelijk zal dat customizen echter niet gaan.

Volgens dbrand, een bedrijf dat complete plates en covers maakt voor smartphones, laptops, consoles en dergelijken, reageert het nieuwste apparaat van Nintendo allesbehalve positief op deze omhulsels. Uit een Reddit-post enkele tweets blijkt dat het bedrijf een aantal tests heeft uitgevoerd op de Switch.

Zowel het pre-release-model als het officiële model zijn niet goed bestand tegen de vinyl wraps en andere lijmen van dbrand. Onderstaande foto toont de schade die een van de Switch-apparaten heeft opgelopen na het verwijderen van een cover.

Switch

Door deze pijnlijke ontdekking kiest dbrand eieren voor haar geld en geeft het gebruikers die een gepersonaliseerde Switch besteld hadden hun aankoopbedrag terug. Of er ooit een Nintendo Switch-schil op de markt komt die niet de console aantasten, is nog even afwachten geblazen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *