Waarom je dit notitieboekje in de magnetron moet stoppen

Auteur: , 1 Reactie
Rocketbook Wave

En niet voor de lol. Het is uiteindelijk nog goed voor het milieu ook.

Notities maken op de computer. Het is niet altijd even comfortabel en soms staren we al lang genoeg naar een beeldscherm op een dag. Er gaat dan ook niets boven notities maken met een ouderwets notitieboekje. Helaas verspil je er veel papier mee en moet je na verloop van tijd weer een nieuwe aanschaffen. Dat is voorbij met de Rocketbook Wave.

Deze Kickstarter zit namelijk behoorlijk slim in elkaar. Notities maken doe je met een speciale pen. Via een gekoppelde app kun je de notities eenvoudig doorspelen naar de cloud. Diverse clouddiensten worden ondersteunt en het werkt eigenlijk heel simpel. Door een logo te markeren onderaan het papier weet de app naar welke clouddienst de notitie moet worden doorgestuurd.

Nu komt het magnetron gedeelte. Om een leeg vel te krijgen dien je het notitieboekje in het keukenapparaat te leggen. De microgolven maken het papier blanco, waardoor je weer nieuwe aantekeningen kunt maken. Handig! Het doel was om 20.000 dollar op te halen. Inmiddels staat de teller op 458.000 dollar. Doel behaalt dus. Het project in actie zien doe je in de video hieronder.1 reactie

Yeah right! Kun je gelijk je Iphone ook even opladen in de magnetron haha

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).