Waarom krijgt Enzo Knol een eigen film?

21st-century-fox
Waarom niet?

Aan de YouTube-filmpjes hadden we natuurlijk nog niet genoeg. De in bepaalde kringen zeer populaire vlogger Enzo Knol gaat de hoofdrol vertolken in een Nederlandse speelfilm, die ‘offline’ gaat heten. ‘Offline’ gaat over wat er gebeurt, als heel Nederland opeens offline is. In wat voor hel komen wij terecht als er geen vlogs over het bakken van hamburgers meer worden gemaakt? Is een vraag die er dan vanzelfsprekend bij je opkomt.

Het concept sprak Enzo Knol dan ook ontzettend aan. “Het internet is voor mij en andere vloggers natuurlijk ons bestaansrecht.” vertelt hij op het filmfestival van Cannes. En met 680.000 volgers heeft Enzo Knol uiteraard alle bestaansrecht van de wereld. Volgens een sommetje van Quote verdient hij er zo’n drie ton per jaar mee. Geld verdienen was nog nooit zo makkelijk.

Op zijn YouTube-kanaal laat Enzo Knol zien hoe Enzo Knol een taxi neemt, Enzo Knol een pretpark bezoekt, Enzo Knol in een kermisattractie stapt, en Enzo Knol een voetmassage krijgt. Als je graag naar Enzo Knol kijkt, of naar dingen die je zelf waarschijnlijk ook wel eens hebt gedaan, is het echt de place to be.

De film moet in 2016 in de bioscopen te zien zijn. Kun je niet wachten? De komende tijd kun je op zijn kanaal filmpjes zien over het filmen van de film.

[gv data=”gvJXpsdrMqs”][/gv]

Nog geen reacties

  1. LOL @ “Als je graag naar Enzo Knol kijkt, of naar dingen die je zelf waarschijnlijk ook wel eens hebt gedaan, is het echt de place to be.”

  2. LOL @ “Als je graag naar Enzo Knol kijkt, of naar dingen die je zelf waarschijnlijk ook wel eens hebt gedaan, is het echt de place to be.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *