Waarom Tanky Drone de gaafste drone op Kickstarter is

Auteur: , 3 Reacties
Tanky Drone

Deze Kickstarter gaat next level op het gebied van drones.

Het vliegende apparaatje is namelijk een stuntdrone op steroids. In tegenstelling tot de drones van DJI en GoPro moet je bij de Tanky helemaal zelf aan het werk. Je bedient de drone met een afstandsbediening en je hebt hierbij een speciale bril op. In realtime zien jouw ogen wat de drone op dat moment ziet. Dit maakt de beleving een stuk intenser dan wanneer je meekijkt op een iPad of gekoppelde smartphone zoals bijvoorbeeld bij de Phantom 4.

Het apparaatje kan snelheden tot 106 km/u halen. Dankzij het aerodynamische design kan de drone over de kop of langs bomen knallen zonder te crashen. Dit maakt de Tanky Drone in onze ogen de gaafste drone op de crowdfundingssite. Via Kickstarter probeert het team achter het project geld op te halen. Er is 150.000 dollar nodig en tot nu toe hebben ze al meer dan 50.000 dollar weten te werven.

Early birds krijgen voor 349 dollar een Tanky Drone. De eerste exemplaren zullen in maart worden geleverd. Een video over de stuntdrone kun je hieronder bekijken.3 reacties

Mooi spul! Kan ik wel enthousiast van worden :D
Zeer mooi spul, helaas buiten mijn budget :(
voor $ 350,- de drone.. dan moet je de zender er nog bij kopen, dat pakket is $ 499,- en dan moet je de ‘speciale bril’ er nog bij kopen. een fatshark (zoals ze op de kickstarter laten zien) kost al gauw een paar honderd euro.. succes!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).