Wacht nog even: goedkopere MacBooks komen eraan

Wacht nog even: goedkopere MacBooks komen eraan
Even geduld.

Eerder dit jaar voorzag Apple de MacBook Pro van een technische upgrade. De reguliere MacBook en de MacBook Air waren uitgesloten van deze update. De Pro’s zijn behoorlijk aan de prijs en dus staan klanten die een Apple laptop wensen voor een dilemma. De technisch geavanceerde nieuwe Pro’s halen voor de hoofdprijs, of de inmiddels verouderde en goedkopere Macbook of MacBook Air kopen.

In dat geval kun je beter even geduld hebben. Volgens berichten uit Azië voorziet Apple de komende maanden de MacBook en de MacBook Air van een update. Dit betekent dat vòòr de feestdagen in december je een nieuwe MacBook die technisch up-to-date is kunt aanschaffen. Wie niet geïnteresseerd is in een technisch betere MacBook kan misschien toch beter wachten. Wellicht dat Apple of elektronicazaken de oudere modellen tegen een goedkopere prijs aanbieden, scoor je zo toch nog een mooie aanbieding.

De MacBook Air is anno 2018 flink verouderd. De laptop kost in Nederland maar liefst 1.097,91 euro en dan heb je niet eens een modern Retina-scherm. Geduld is een schone zaak en dat gaat in dit geval zeker op. (via BGR)

Eén reactie

  1. Naar het schijnt worden de MacBook Air en MacBook Pro zonder Touch Bar opgevolgd door één nieuw model. De MacBook Air is hopeloos verouderd, maar verkoopt nog steeds uitstekend, wat de reden is dat Apple dit model nog even in productie houdt. De geruchten willen dat de nieuwe MacBook 13″ rond de 1000 dollar gaat kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *