Walmart verkoopt Bitcoins voor maar 1 dollar

Auteur: , 2 Reacties
De chocolade-bitcoin van Walmart

Dat is nog eens een goede deal!

En we hebben nog meer goed nieuws, want de Walmart-bitcoin is waarschijnlijk een stuk meer waardevast dan de digitale variant. De Amerikaanse supermarkt kiest namelijk voor een versie van chocola. Melkchocola om precies te zijn, maar dan natuurlijk wel in de vorm van een Bitcoin.

Producent Frankford is natuurlijk niet het eerste bedrijf dat probeert mee te liften op de Bitcoin-hype. Zo zijn er al seksspeeltjes van CamSoda die gelinkt zijn aan jouw investeringen in Bitcoin, Ethereum en Litecoin, maar daar had je de afgelopen maanden niet zoveel aan.

Long Island Ice Tea Corp is ook een mooi voorbeeld. De aandelen in dit bedrijf werden zes keer zoveel waard nadat het de naam veranderde in Long Blockchain Corp. Nasdaq haalde het aandeel eerder dit jaar van de beurs, simpelweg omdat Long Blockchain Corp te klein was, maar toch.

Voorlopig is de Bitcoin van Frankford en Walmart een stuk goedkoper dan de echte variant, maar na alle dalingen van de afgelopen tijd zou het binnenkort ook zomaar andersom kunnen zijn.

Meer lezen? Check deze 5 manieren om geld te verdienen met Bitcoin.