Wanneer je The Walking Dead weer op TV kunt zien

Wanneer je The Walking Dead weer op TV kunt zien
Pak de agenda erbij.

Vanavond is voorlopig de laatste aflevering van The Walking Dead op de Nederlandse televisie te zien. Fox zal dan de finale van de eerste seizoenshelft van seizoen negen uitzenden. Het goede nieuws is dat de zombieserie ook in 2019 terugkeert op de Hollandse beeldbuis.

Fox laat namelijk weten dat de tweede helft van seizoen 9 vanaf 12 februari 2019 te zien zal zijn op de zender. Zoals gebruikelijk is The Walking Dead om 22:00 te zien op Fox. Het verhaal zal vernieuwend zijn, want de serie moet leren omgaan met het vertrek van hoofdpersonage Rick (Andrew Lincoln), die altijd een leider was in de serie. Helemaal verdwijnen uit The Walking Dead-wereld doet Lincoln niet. Zijn personage zal te zien zijn in toekomstige The Walking Dead-films.

Voor de fans die niet willen wachten tot 22:00 heeft Fox ook volgend jaar goed nieuws. Zoals gebruikelijk, zal de televisiezender direct na de Amerikaanse première The Walking Dead uitzenden. Dit betekent dat fans in de nacht van zondag 10 februari op maandag 11 februari om 3.30 uur de eerste aflevering van de tweede helft van seizoen 9 kunnen kijken, mocht je in je bed geplast hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *