Warzone spelers veranderen zelf in zombies

Warzone-spelers veranderen door een nieuw radioactief gebied zelf in zombies, waarna ze vijanden op een nieuwe manier het leven zuur kunnen maken.

We weten dat Call of Duty: Warzone richting het ‘einde der tijden‘ gaat, maar we wisten nog niet dat spelers zelf dat zouden veroorzaken. Zombies hebben een groot deel van Verdansk overgenomen. De originele locatie waar de zombie-uitbraak plaatsvond, is nu radioactief. En laat die straling nu net iets geks doen met de Operators zelf.

Warzone-spelers worden zombies

Warzone-spelers die sterven in de nieuwe ‘radiation zones’, veranderen zelf in zombies, zo spot onder andere YouTuber JackFrags. De nieuwe mechaniek lijkt overeen te komen met het afgelopen Halloween-evenement. Spelers die een zombie zijn, kunnen andere spelers doden, hoog en ver springen en hebben gas- en EMP-granaten.

Spelers moeten wel daadwerkelijk door de straling zelf sterven om een zombie te worden. Als je dood gaat door een andere speler in de zone, lijkt er niets te gebeuren. Daarnaast kun je alleen maar een zombie zijn zolang een van je teammaten nog in leven is. Solo-spelers kunnen Warzone dus niet als zombies terroriseren. Ga je buiten de radiation zones dood, dan ga je zoals altijd gewoon naar de Gulag.

Het lijkt allemaal hype-opbouw te zijn voor het aankomende nucleaire event. Dat lekte al eerder, maar dit was een aangename verrassing. Als einde van Warzone seizoen 2 zal Verdansk terug naar de prehistorie gebombardeerd worden. Dat gaat op 21 april plaatsvinden. Tot die tijd kun je vermoedelijk het leven van andere spelers zuur blijven maken door met je squad van zombies Warzone te terroriseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *