Wat deze TV en een NLse fietsenmaker gemeen hebben

Wat deze TV en een NLse fietsenmaker gemeen hebben
Een Nederlandse fietsenmaker fopt bezorgers over de hele wereld op een slimme manier.

Fietsenmaker VanMoof begon ooit als kleine fietsenboer in Amsterdam. Tegenwoordig verscheept het bedrijf de tweewielers op wereldwijde schaal en de afgelopen jaren kwamen er diverse klachten binnen over beschadigingen aan de fietsen. Bezorgers gingen niet voorzichtig om met de producten met schade tot gevolg.

De fietsenmaker ging brainstormen en kwam met een simpele en effectieve oplossing. De doos heeft het vergelijkbare formaat van een grote televisie en dus besloot VanMoof een plaatje van een TV af te beelden op de doos. Bezorgers denken dat ze een breekbaar scherm vervoeren en dus wordt er automatisch voorzichtiger mee omgegaan.

VanMoof begon acht jaar geleden met het internationaal verschepen van fietsen. Het Nederlandse bedrijf wil tegen 2020 ongeveer 90% van de verkopen op een online manier afhandelen. De fiets wordt geleverd in bovenstaande doos. De tekst op de TV geeft een kleine hint dat men een tweewieler in handen heeft, maar voor de rest is het verschil aan de buitenkant niet te zien.

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *