Wat gaat Apple tijdens het WWDC onthullen?

Apple tijdens de WWDC in 2016
Wat voor lekkers gaan ze deze zomer onthullen?

Tijdens de Worldwide Developers Conference (WWDC) zal Apple nieuwe onthullingen gaan doen. Ze zullen de volgende serie updates voor iOS, macOS en wellicht zelfs voor watchOS en tvOS bekend maken. Maar wat gaan ze nog meer onthullen?

Op dit moment is het speculeren geblazen, want naast een simpel statement over het WWDC heeft Apple nog geen voorproefjes gegeven. Het statement luidt: “Technologie alleen is niet genoeg. Technologie moet samen gaan met ‘liberal arts’ en de mensheid, om zo nieuwe ideeën en ervaringen te creëren die de samenleving vooruit helpen. Deze zomer brengen we duizenden geniale mensen bij elkaar die diverse perspectieven, passies en talenten hebben om ons te helpen bij het veranderen van de wereld.”

De laatste maanden heeft Apple veel met software gedaan, maar hardware-aankondigingen bleven tot dusver uit. In juni gaat het miljardenbedrijf daar misscien verandering in brengen. Wel draait de WWDC helemaal om ontwikkelaars, dus wellicht dat ze zich gaan focussen op toepassingen voor ontwikkelaars. Wat denk jij? Gaat Apple meer over de iPhone 8 onthullen of gaan ze een volledig nieuwe richting in? Laat het weten in de comments.

Als ontwikkelaar en deelnemer van het Apple Developer Program kun je de presentatie uit de eerste hand ervaren. Kaartjes voor het WWDC kosten meer dan $1500 dollar en worden willekeurig verloot. Dit omdat de kaartjes anders weer binnen twee minuten zijn uitverkocht. De WWDC zal van 5 tot 9 juni plaatsvinden in San Jose, Californië.

10 reacties

  1. De MacBook 12″ en MacBook Pro zijn net vernieuwd, de eerste updates zullen pas in Q3 2017 komen.

    De iMacs worden nu al wat ouder, dus misschien een curved Retina scherm?

    Nieuwe Mac Pro? Die peperdure rekencilinder gaat ook al jaren ongewijzigd mee. Maximum PCIE SSD is 512 GB, kan wel een TB of 4 bij.

    TimeCapsule met SSD? Die draaien nu ook al een tijdje op HDD’s.

    Afijn, er is nog te verbeteren bij Apple!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *