Wat? Harry Potter speelt hoofdrol in BBC’s GTA-film

Daniel-Radcliffe-GTA
We wisten al dat de Britse zender BBC aan een GTA-film werkte, en vandaag krijgen we daar de eerste details van, waaronder de werktitel van de film.

De hoop dat de BCC aan een toffe actieserie zou werken kunnen we nu definitief laten varen. Game Changer, de werktitel van het project, draait om het maken van de Grand Theft Auto-games, en is dus geen vertelling van het verhaal in de games. Volgens de BCC focust de 90-minuten durende film zich op het controversiële verleden van de gameserie, tevens duiken ze de geschiedenis in naar het ontstaan van de eerste GTA game.

Sam Houser versus Jack Thompson
Daniel Radcliffe (Harry Potter) zal de rol op zich nemen van Sam Houser, het meesterbrein achter de GTA-games. Bill Paxton (Apollo 13) vertolkt het personage Jack Thompson, de advocaat die er alles aan gedaan heeft om de GTA-games uit de winkelschappen te halen.

Dat Game Changer zich op het maken van de Grand Theft Auto-games focust is niet zo gek als je nagaat dat de show wordt gemaakt in het kader van Make It Digital, een initiatief van de overheid om de jeugd aan te sporen om in de digitale technologie te gaan werken.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *