Wat je kunt met de Samsung Galaxy Fit en Galaxy Fit e

Wat je kunt met de Samsung Galaxy Fit en Galaxy Fit e
Voor als je al je activiteiten wil registeren en geen behoefte hebt aan een dure smartwatch.

Met een budget je levensstijl in de gaten houden kan met de nieuwe Galaxy Fit en Galaxy Fit e. Dit is een nieuwe activity tracker van Samsung zijn onderdeel van het Unpacked-event van vanavond. Naast deze wearable kondigde het merk de Galaxy S10-reeks, de Galaxy Buds en de nieuwe Galaxy Watch Active aan.

De wearable om je pols registreert activiteiten als hardlopen, fietsen, roeien en andere sportieve bezigheden. Gekoppeld aan de Samsung Health-app kan allerlei informatie over je gezondheid opgevraagd worden. Beide apparaten zijn waterbestendig. Tijdens het douchen of zwemmen hoef je ze dus niet af te doen.

De Galaxy Fit beschikt over een 0.95-inch AMOLED schermpje met een resolutie van 120 x 240. De Galaxy Fit e is het budgetmodel, met een 0.74-inch PMOLED display en een resolutie van 64 x 128. De Galaxy Fit en Fit e komen in de kleuren zwart en wit op de markt. Voor de Fit e heeft Samsung een derde kleur bedacht. Net als de nieuwe Galaxy S10e is de Galaxy Fit e in het geel verkrijgbaar.

De wearables liggen medio april in de winkel. de Galaxy Fit e kost 39,99 dollar en de Galaxy Fit is met 99,99 euro een tikkeltje duurder.

Lees ook: dit zijn de Samsung Galaxy Buds

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *