Wat je moet weten over de camera van de iPhone 8

Auteur: , 5 Reacties
6

Vanuit Apple is per ongeluk informatie naar buiten gekomen over de camera van de nieuwe iPhone.

Geruchten zijn aantrekkelijke nieuwtjes, maar het wordt pas echt interessant als informatie vanuit Apple lekt. Dan kun je er namelijk bijna 100% vanuit gaan dat de informatie klopt. Via Apple’s HomePod firmware is te zien wat we kunnen verwachten van de iPhone 8-camera.

Zo valt te lezen dat zowel de voor- als achtercamera in 4k en 60 fps beelden kunnen opnemen. Ter vergelijking: de camera aan de achterkant van de iPhone 7 en de iPhone 7 plus maakt video’s in 4k met 30 fps. De selfiecamera van deze smartphones neemt niet eens op in 4k. De resolutie van de frontcams bedraagt 1080p.

Met deze info kunnen we er vanuit gaan dat de nieuwe iPhone kraakheldere foto’s en video’s kan maken. Momenteel worden onder andere de Samsung Galaxy S8+, de LG G6, de Google Pixel en de iPhone 7 Plus gezien als de beste smartphones om foto’s en video’s mee te maken. (via iHelp BR)5 reacties

eerst wordt hier gesuggereerd https://www.apparata.nl/nieuws/huawei-gaat-iphone-8-strijd-aan-en-verlaat-low-end-markt-23821 dat Iphone 7 op eenzame hoogte staat, en nu in dit artikel staan er ook opeens Samsung Galaxy S8+, de LG G6, de Google Pixel er bij?
Lekkere info…
@pawarana: Verwacht je hier goede informatie te vinden dan?
Ik vroeg mij al af hoe ik mijn ego nog meer kon strelen, met een dergelijk frontcam dus.
Krijg steeds meer zin in de iphone 8 :-)
en van draadloos laden wordt weer gezwegen…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).