Wat je moet weten over de randloze iPhone 8

Auteur: , Geen reacties
iPhone 8

Er wordt iets dieper op de materie ingegaan.

Ja, de iPhone 8 zal geen dikke randen meer hebben, maar hoe zit dat precies? Forbes dook in de details en liet een photoshop maken. Naar verluidt krijgt de iPhone 8 een randloos effect. Er zijn wel bezels, maar deze zijn slechts 4 mm dik. Als we de photoshop mogen geloven, dan is er nog wel een zichtbare rand aanwezig aan de bovenkant. Dit komt door de aanwezige speaker en selfiecamera. De overige ruimte zal ook worden benut. Onder andere het batterijpercentage en de WiFi of het mobiel netwerk bereik zal te zien zijn.

Toch er zijn nog een aantal onduidelijkheden. Zo hebben de geruchten nog geen antwoord op Apple’s Touch ID. Volgens de ene bron verwerkt Apple de techniek in het nieuwe OLED-display en de ander beweert dat de vingerafdrukscanner op de achterkant van het toestel wordt verwerkt. Weer een ander stelt dat de technologie niet naar de iPhone 8 komt en weer een ander zegt dat Touch ID wellicht wordt verwerkt in een grotere aan/uit knop.

Wat het ook mag zijn: binnenkort krijgen we er een antwoord op. De iPhone 8 zal in september worden onthuld, over ongeveer anderhalve maand.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).