Wat je moet weten over de reboot van The Matrix

Wat je moet weten over de reboot van The Matrix
De legendarische film komt terug!

The Matrix uit 1999 is één mijn favoriete sciencefictionfilms. Van de oorspronkelijke film kwamen twee opvolgers, The Matrix Reloaded en The Matrix Revolutions. Nu is bekend geworden dat Warner Bros bezig is met een compleet nieuw deel.

Het hele project staat nog in de kinderschoenen, aldus bronnen die dichtbij de filmproducent staan tegenover The Hollywood Reporter. Het schrijfwerk is voor deze nieuwe film niet in handen van de gebroeders gezusters Wachowski. De zussen waren verantwoordelijk voor de regie van alle Matrix-delen. In plaats daarvan worden gesprekken gevoerd met scenarioschrijver Zak Penn (The Avengers, X-Men: The Last Stand).

Producer van de Matrix-trilogie Joel Silver zou wel betrokken zijn bij het project. Of Keanu Reeves weer in de rol van Neo gaat kruipen is nog niet duidelijk. Een Matrix zonder Reeves is geen Matrix en laten we hopen dat de filmmakers dit ook beseffen.

4 reacties

  1. Gebroeders, gezusters… who cares, het is 2017 en The Matrix is een absolute cultfilm geworden, vooral deel 1 vind ik geweldig. Maar soms moet je wat top was, lekker zo laten… dus ben niet echt geïnteresseerd in een re-run om te kijken of er nog wat aan te verdienen valt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *