Wat kunnen we van Stranger Things verwachten?

ST
De makers hebben de nodige plannen met de serie.

Het lijkt erop dat de koek nog lang niet op is voor Netflix-serie Stranger Things. Het begon met één seizoen, dat was erg succesvol. Toen het tweede seizoen werd aangekondigd reageerden fans uiteraard erg enthousiast. Het kon dan ook niet uitblijven dat er een derde seizoen zou komen en inderdaad, dat derde seizoen is inmiddels in de maak.

Maar dan, hoe zit het na Stranger Things 3? Producer en regisseur Shawn Levy heeft tegenover Collider een tipje van de sluier opgelicht. De maker van de tv-serie heeft tussen neus en lippen door bekendgemaakt dat Stranger Things 4 een ding is.

Het derde seizoen bevat minder afleveringen en blijkbaar past het complete verhaal dat de makers willen vertellen niet in één nieuw seizoen. De producer geeft zelfs een kleine hint naar een mogelijk vijfde seizoen, al is dat koffiedik kijken. Laten we eerst de komende seizoenen afwachten.

Het nieuwe seizoen van de hitserie zal helaas dit jaar niet meer verschijnen. Stranger Things 3 staat namelijk op de agenda voor 2019. Wetende dat we de komende jaren nog kunnen blijven genieten van de serie zal fans echter geruststellen.

[gv data=”94k6kEVGZzg”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *