Wat kunnen we verwachten van Google Glass 2.0?

Auteur: , Geen reacties
Google Glass

Ja, het technische brilletje komt echt terug. Via Linkedin is precies te zien wie er verantwoordelijk is voor de reïncarnatie van de oh-zo omstreden bril.

Eind juli wisten we jullie te vertellen dat Google echt gaat terugkomen met zijn Glass. Business Insider weet via anonieme bronnen te melden welke knappe koppen de eer krijgen om de bijzondere bril verder te gaan ontwikkelen. Het gaat om drie medewerkers die voorheen bij Amazon Lab126 werkten. Dima Svetlov, Amir Frenkel en Tina Chen zijn de aangewezen personen die aan de slag gaan met Project Aura, de codenaam van Glass 2.0. Ook Adrian Wong, voorheen betrokken bij de ontwikkeling van de eerste Google Glass, is sinds juni weer teruggekeerd bij de zoekgigant. Ook hij zal zich stilletjes bemoeien met de ontwikkeling van de nieuwe bril.

Doordat Google en zijn medewerkers ontzettend geheimzinnig doen over de nieuwe Glass is het moeilijk speculeren over wat we kunnen gaan verwachten en hoe de nieuwe bril eruit zal gaan zien. Wel is bekend dat Google met de bril zich vooral gaat focussen op de zakelijke markt.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).