Wat nou Samsung Galaxy S11, de Galaxy A91 is net zo mooi!

De Galaxy A91 wordt prachtig
Alleen Samsung’s eigen Galaxy A91 kan de Galaxy S11 evenaren.

Lekker rondom de aankomende Samsung Galaxy S11 zijn ontzettend veelbelovend. Het toestel gaat er prachtig uitzien en krijgt een bijzondere camera. Niets lijkt de S11 te kunnen ondermijnen, behalve dan Samsung eigen aankomende mid-ranger.

Een nieuwe lek rondom de Galaxy A91 brengt de prachtige Galaxy S11 daarentegen een beetje in verlegenheid. Het is namelijk duidelijk dat de knappe koppen van Samsung hetzelfde trucje nog een keer hebben toegepast, maar dit keer op een flink goedkopere smartphone.

Het toestel zal vermoedelijk een 6,7″ OLED-display krijgen en op basis van de renders mogen we een punch-hole selfiecamera verwachten. Daarnaast kunnen eigenaren van de midranger een flink camera-eiland verwachten met 3 of 4 camera’s. Die zouden een resolutie van 48 megapixel kunnen produceren.

Naar verluidt wordt de Galaxy A91 uitgerust met een Snapdragon 855, 8GB RAM en 128GB opslagruimte. De batterij zou een flinke 4500mAh bedragen en zou met 45W kunnen snelladen.

Over de prijs van de Galaxy A91 is nog niets bekend, al weten we wel vrijwel zeker dat dit de duurste smartphone uit de A-serie gaat worden. En daarbij, hij zal zeker niet zo duur worden als het Samsung vlaggenschip; de Galaxy S11 zal waarschijnlijk in elk geval zo’n €1000 kosten.

Foto @Onleaks via 91Mobiles

Lees ook: Samsung Galaxy S11e gaat ook een toptoestel worden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *