Wat schattig: je wordt gebeld door jouw hond of kat! [video]

Auteur: , Geen reacties
video-chat-hond-kat

Ook iets lekkers geef je gewoon op afstand.

Als je van huis bent kun je natuurlijk lekker chatten met vriendinnen of even op Insta laten weten welk lekker gerecht je nu weer aan het eten bent. Toch jammer dat je die gezelligheid niet met jouw huisdier kunt delen. Althans, tot nu. Het bedrijf PetChatz, dat allerlei technische snufjes toepast op benodigdheden voor jouw huisdier lanceert een apparaat waarmee je jouw huisdier kunt bellen. Je kunt dan direct met het dier videochatten. Nog leuker is dat het dier ook contact met jou kan opnemen.

Je kunt hem namelijk trainen om via een speciaal pedaal contact met jou te zoeken. Je krijgt dan een appje dat jouw huisdier contact probeert te maken. Je kunt dan zelf terugbellen en een videochat beginnen. Geeft het gesprek een goed resultaat? Dan kun je zelfs via de dispenser die in het display is ingebouwd iets lekkers geven.

Toch een té schattig begin van de maandagmorgen? Kijk zelf maar.

Als je even geen tijd hebt voor een goed gesprek met jouw viervoeter kun je natuurlijk ook een gepast muziekje opzetten voor de sfeer.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).