Wat we weten over de nieuwe Netflix-serie Wu Assassins

Auteur: , Geen reacties
Wat we weten over de nieuwe Netflix-serie Wu Assassins

Fans van actie moeten deze nieuwe serie zeker gaan bekijken.

Netflix is qua genres met van alles en nog wat aan het experimenteren. Zo komt er onder meer anime naar het platform en ook Wu Assassins boort een nieuw genre voor de Amerikaanse streamingdienst aan.

Hoewel Netflix de nieuwe serie omschrijft als een dramaserie, is Wu Assassins een echte martial arts-serie. Dit is het genre van Aziatische vechthelden die met stunts en veel spektakel mooie dingen op het witte doek laten zien. De vechtscènes worden met zeer uitgebreide choreografie in beeld gebracht.

Bekende martial arts-series zijn onder meer The Legend of Bruce Lee (2008), Mortal Kombat: Konquest (1998) en Street Fighter: Resurrection (2016). Zeker niet elke martial arts-series was van een hoog niveau en Netflix heeft er dan ook een uitdaging aan om van Wu Assassins een succes te maken.

De serie kent 10 afleveringen en Netflix heeft al groen licht gegeven voor de productie. De hoofdrol is weggelegd voor de Indonesische acteur Iko Uwais. In dit genre een zeer bekende naam. Hij is nog het bekendst voor zijn rol in The Raid, een martial arts film. Daarnaast speelde hij een kleine rol in Star Wars: The Force Awakens. Wu Assassins staat voor 2019 op de kalender. (via Deadline)

Een aspirant-kok, laatste in een geslacht van uitverkorenen, en een rechercheur proberen een oud mysterie op te lossen en bovennatuurlijke moordenaars uit te schakelen.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).