Wat we weten over de OnePlus 7T en 7T Pro

OnePlus 7 Pro
Ook dit zal weer een pareltje gaan worden.

Later dit jaar trekt OnePlus het doek van de nieuwe 7T en 7T Pro. De 7-serie is al kwalitatief een dikke prima te noemen, maar tradities moet je in ere houden en dus komt OnePlus met een nog betere variant in de tweede helft van dit jaar.

Het is dan ook geen verrassing dat de toestellen technisch van elkaar geen wereld van verschil zullen zijn. Via Compereraja is met informatie van OnLeaks de laatste info naar buiten gekomen over de toestellen. Zo krijgt de OnePlus 7T naar verluidt ook een 90 Hz-scherm, net als de OnePlus 7 Pro. Andere verbeteringen zijn een Qualcomm Snapdragon 855 Plus processor, die de 855 gaat vervangen. Tevens zou de batterijcapaciteit verbeterd worden.

Andere vernieuwingen hebben betrekking tot de camera. De 7T-reeks zou drie camera’s op de achterkant krijgen. Een 48-megapixel primaire camera, een 16-megapixel groothoeklens en een lens voor optische stabilisatie. De 7T Pro zou daarbovenop nog een telelens krijgen.

Het lek spreekt over een release op 10 oktober. De nieuwe OnePlus 7T en 7T Pro zullen vervolgens vanaf 15 oktober gekocht kunnen worden. Wat de smartphones moeten gaan kosten is nog niet duidelijk

Nog geen reacties

  1. Ik denk dat de OnePlus het moet gaan afleggen tegen de echte flagship-killer van dit moment voor weinig geld. En dat is de Xiaomi Mi 9T Pro. Zouden jullie daar eens een vergelijking/review over kunnen schrijven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *