Wat we weten over het nieuwe (5e) seizoen Prison Break

Wat we weten over het nieuwe (5e) seizoen Prison Break
Nog even en dan kunnen we weer (ouderwets) genieten van Prison Break. We zetten de zaken die tot nu toe bekend zijn over het vijfde seizoen op een rijtje.

Het vierde seizoen van Prison Break werd in 2009 uitgezonden en het leek er op dat de tv-serie tot een einde was gekomen. Niet alleen vanwege de setting in de serie zelf, maar ook omdat de makers achter Prison Break een punt achter de serie hadden gezet.

Toen kwamen opeens de geruchten dat er een nieuw seizoen zou komen en in 2016 kwam de daadwerkelijke bevestiging met een trailer. We zijn nu bijna een jaar verder en wat is er eigenlijk tot nu toe bekend?

Michael Scofield leeft!
Iedereen en zijn moeder dacht toch echt dat Scofield was overleden aan het einde van het vierde seizoen. Niets is minder waar want de hoofdpersonage uit de beroemde tv-serie is springlevend. Hoe en waarom krijgen we ongetwijfeld te zien in dit nieuwe seizoen.

Oude bekenden keren terug
Prison Break keert terug zoals je wil dat het terug zou keren. Dit betekent: bekende personages! Op moment van schrijven is bekend dat onder andere Michael Scofield (Wentworth Miller), Lincoln Burrows (Dominic Purcell), Dr. Sara Tancredi (Sarah Wayne Callies), Fernando Sucre (Amaury Nolasco), Benjamin Miles ‘C-Note’ Franklin (Rockmond Dunbar) en Theodore ‘T-Bag’ Bagwell (Robert Knepper) hun opwachting maken in het vijfde seizoen.

Locatie
Scofield zit wéér gevangen. Dit keer niet in Noord-Amerika of Panama, maar in het Midden-Oosten. Jemen om precies te zijn. Mike moet dus niet alleen uit een gevangenis vluchten. De hoofdpersonage uit Prison Break zit gevangen in een compleet vreemd continent, ver weg van huis.

Wanneer te zien?
Prison Break keert dit voorjaar terug op de buis. De première is 4 april op Fox in de Verenigde Staten. De nieuwste trailer, die woensdag werd vrijgegeven, check je hieronder.

[gv data=”Tr9ESD9YGGo”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *