Wat we weten over het nieuwe monster in Stranger Things

Stranger Things
Reken maar dat het nieuwe seizoen ontzettend spannend gaat worden.

Een nieuw seizoen. Een nieuwe dreiging. De Superbowl trailer van Stranger Things seizoen 2 liet ons kennis maken met een nieuw monster, maar details bleven -uiteraard- uit. We zagen de vormen van het beest op een schets en enkele seconden in levende lijve in de trailer.

Het is nog onduidelijk of het monster veel of juist weinig in beeld zal komen in seizoen twee. De makers houden ervan om de kijkers op het puntje van de stoel te krijgen. Dat hebben we wel gezien in seizoen één. Het kan dus lang duren voordat we het monster compleet in beeld krijgen. De makers hebben echter aangegeven dat het nieuwe seizoen (veel) meer horror-elementen met zich mee zal brengen. Te veel teasen kan dus de spanning weghalen.

Het monster luistert naar de naam “The Shadow Monster”. Het beest begeeft zich in de lucht en is angstaanjagend groot. In het nieuwe seizoen is de Demogorgon verleden tijd en dus heeft het nieuwe monster vrij spel om de kijkers de stuipen op het lijf te jagen. Will spendeerde de meeste tijd van seizoen één in de Upside Down. Als kijker kregen we af en toe een kijkje in de Upside Down, maar daar bleef het ook bij.

Volgens de makers hoeven we iets soortgelijks niet in het nieuwe seizoen te verwachten. De horror ligt altijd op de loer en het lijkt erop dat we al vroeg kennis gaan maken met The Shadow Monster. Stranger Things seizoen 2 komt met Halloween naar Netflix. (via Variety, TV Guide)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *