Wat we weten over Netflix op de Nintendo Switch

Wat we weten over Netflix op de Nintendo Switch
Gebruikers wachten met smart op de toevoeging.

De Nintendo Switch is een leuk apparaat om op te gamen, maar de Switch kan voor nog veel meer toepassingen worden gebruikt. Een feature waar momenteel veel gebruikers op zitten te wachten is de komst van Netflix naar het apparaat.

Technisch is dit mogelijk en de Amerikaanse streamingdienst heeft ook aangegeven te kijken naar de mogelijkheden. Dit brengt tevens slecht nieuws naar buiten. Netflix zegt de mogelijkheden te onderzoeken, zonder met concrete info te komen. Het kan dus nog maanden duren tot Switch-gebruikers aan de slag kunnen met de feature.

Hulu is op dit moment de enige streamingdienst op de Nintendo Switch. Het apparaatje van de Japanse techgigant is technisch enigszins beperkt. Zo is er geen ondersteuning voor 4k-content. Een optimale beleving zit er voor streamingkijkers niet in. Men zal dus moeten uitwijken naar een geavanceerde tablet of smartphone om te kunnen genieten van 4k en/of HDR-content.

Eén reactie

  1. Vreselijk beperkt apparaat wat steeds na de release van een leuke game 1 maand weer leuk is en dan weer een tijdje blijft liggen.

    Waarom ? Je kan er verder geen reet mee en het echt game aanbod mbt Tier 1 games is erg klein.
    Daarbij is alles peperduur. Je bent 400 euro verder eerdat je zoontje een spel ermee kan spelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *